Вечірня молитва (творіння отця Юрія)

Господи, дякую Тобі за прожитий день, за те, що я кожної хвилини відчував присутність Твою і захист. Постійну підтримку Богородиці і Святителя Миколи Чудотворця.


Дякую, Господи, що дав сили і дозволив працювати в цей день, творити все добре на славу Пречистого Твого імені. Дав можливість виконати всі необхідні справи на сьогоднішній день.


Люблю Тебе, Господи, і схиляюсь з подякую за постійний захист і настанову в моїх діяннях. За те ,що дав розум і силу витримати все випробування, можливість стійко перенести всі тяготи і проблеми сьогоднішнього дня з упевненістю, що на все свята воля Твоя. За те, що постійно керував моїми справами, словами і відчуттями. Усмирив непедбачуваний, несправедливий гнів і злобу мою. Дав сили працювати та приносити користь  і добро ближнім своїм. У всіх непедбачуваних випадках дав зрозуміти, що все послане Тобою.


Дякую, Господи, що керував моїми діями і словами у відношенні коллег по роботі, друзів і випадкових зустрічних.


Особлива подяка, Тобі, що не допустив невиправданих і грубих дій щодо рідних і близьких, членів моєї родини, не допустив їх прикрощів та страждань з моєї вини.


Дякую, Господи, що керував моєю волею і самообладанням і дав можливість стійко перенести образи, приниження, зраду, заздрість і різноманітні ворожі діяння по відношенню до мене. Не допустив в мене розчарувань і послаблення  в вірі, в Твою постійну підтримку, справедливість  і захист. За те, що затвердив мене в вірі і Твою безмежну могутність і своєчасно нагадав коли потрібно звертатися в молитві до Тебе, щоб не бути надокучливим. Ти постійно прислуховуєшся до моїх молитв, благословляєш мене, в моїх діяннях. Дав сили, на протязі дня пробачати, дякувати з любов’ю за все. Утримав руку мою від незаконних, грішних вчинків. Щиро прошу пробачення, Господи, що неприслуховувся до Твоїх порад і творив гріхи, зло. Каюсь у скоєні невиправданих справ і усвідомлюю свою провинну перед Тобою і близькими.


Дякую, Тобі Господи, що дав можливість усвідомити свої гріхи і помилки, принести щире покаяння і вимолити пробачення. Дякую, Господи, що за мої гріхи і помилки Ти не направив свій справедливий і суворий гнів не мене, а виявив свою животворчу любов  і не покарав мене суворо. Постійно захищав і зберігав душу мою.


Прийми мою вечірню молитву за всіх віруючих і люблячих Тебе, за моїх рідних і близьких, за мою сім’ю. Прийми ,Господи, молитву за ненавидящих тебе, просвіти їх розум ,прояви Свою неосяжну любов до всього гріховного світу. Прийми молитву, Господи, за злих людей, які роблять зло віруючим людям, моїм рідним і близьким, моїй родині і мені, недостойному слугі Твоєму. Дай цим безнадійним розум і здоров’я, направ їх на правильний шлях, нехай вони забудуть про наше існування.


Дай сили, Господи, достойно провести наступаючу ніч, відпочити, набратися сил, щоб завтра творити добро усім, захисти, Господи, всіх віруючих в Тебе, моїх рідних і близьких, мою сім’ю і мене грішного в цю  ніч, від усіх гріхів, зла, звинувачень і наглої смерті.


Надай, Господи, нам Ангела-Охоронця в цю ніч, а сатану віджени від нас подалі.


Люблю, Тебе, Господи, дякую, Тобі, за всі благодіяння і терпеливість, вірую в Твою справедливість і страшюсь Твого гніву і покарань.


Амінь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх