Успіння Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії (28 серпня)

Дуже велике свято Успіння Пресвятої Богородиці ми святкуємо 28 серпня. Це не трагічний день, Богородиця заснула і воскресла, вона живе і в наш час. Вона найголовніша наша заступниця перед Богом. До неї в молитвах звертається весь світ:


Діво Владичице Богородице.

Вибрана з усього творіння, Пречиста,

богоподібною вдачею маєш Ти незрівняну перевагу.

Найвища Слово, ангелів Церкви невимовна Радосте,

апостолів і пророків Вінче,

дивна і всехвальна Мучеників Мужносте,

їхніх подвигів і перемог Причино,

Увінчання страждальців і за вічні божественні нагороди 

Піклувальнице.

Преподобних Честе і Слово,

незрадливого шляху безмовності Вчителько,

Двері одкровень духовних таїнств.

Джерело світла, милості невичерпне Ріко,

усіх богоподібних дарувань нескінченне Море!

Тобі молимось і Тебе зворушено благаємо,

Милостиву Матір Чоловіколюбця Владики.

Ти – істинно Богородиця, що істинного Бога в тілі народила,

і що Ти все можеш і маєш силу чинити все, що хочеш на небі і на землі,

тому всяке прохання на користь кожному даруй.


З цих слів зрозуміло, яка велика повага всього люду до Богородиці і надія на її допомогу. Вона завжди допомагає всім істинно віруючим людям, які живуть за Законом Божим.



Коротко розповім про цю подію.

Успіння Пресвятої Богородиці відбулося на 48 році після народження Ісуса Христа і на 15 році після Його розп’яття і Вознесіння на небо.

Богородиця проживала в Єрусалимі у євангеліста Іоана Богослова, якого з Хреста Сам Господь попросив бути за сина, а Їй для нього замість матері. Богородиця проповідувала про Христа Спасителя, полюбляла відвідувати ті місця, де бував Син Її під час земного Свого життя. Одного разу Вона молилась в Гефсиманському саду – там, де Господь молився перед Своїми стражданнями. Богородиці явився архангел Гавриїл та попередив Її, що через три дні відбудеться Її Успіння. До дня Успіння Богородиці зібралися всі Апостоли окрім Хоми.

Апостоли прийшли до Богородиці і побачили, що Вона лежить на постелі, без найменшого страждання, нібито засинала, спокійно померла. Сам син Її Ісус Христос з’явився в незвичайному світлі з ангелами та прийняв Її душу. Апостоли несли тіло Богородиці на погребіння.

Фарисеї хотіли осквернити тіло Богородиці. Один з їхніх священиків Аффоній, підбіг і схватив обома руками одр, на якому несли пречисте тіло, хотів перевернути його на землю. Ангел невидимо відсік йому кісті рук. Аффоній розкаявся і увірував у Христа, апостоли зцілили його.

На третій день після погребіння, прийшов в Єрусалим і Хома. Він хотів побачити пречисте тіло. Коли вони відкрили гроб, то побачили, що там пусто. Там лежала лише погребальна плащаниця. Апостоли зрозуміли, що Пресвята Богородиця воскресла і взята з тілом на небо в третій день після свого Успіння. Пізніше Вона Сама явилася Апостолам в тілі на хмарках, оточена ангелами і святими.


В цей день в Православних Храмах, на вечірній службі, виносять Плащаницю Пресвятої Богородиці. Розміщують її на низенькому аналої для поклоніння. Вечором, після вечірньої служби, і зранку 28 серпня, до початку Божественної Літургії, віруючі підходять до Плащаниці.


Потрібно за кілька кроків до Плащаниці опуститись на коліна і на колінах підійти до Плащаниці, перехреститися і поклонитися до землі. Після цього поцілувати три рази, знову поклонитися і на колінах відійти в сторону. Цілувати в обличчя зображення Богородиці і взагалі всіх святих забороняється. Коли ви відійшли в сторону, щоб не заважати іншим прихожанам підходити до Плащаниці, потрібно звернутись до Богородиці зі своїми проблемами.


Вивчайте в попередніх статтях, яка схема звернення до Бога, Богородиці і всіх святих: подяка, покаяння і тоді прохання:


«Пресвята, Пречиста Богородице, Ти знаходишся поряд з Богом. Він завжди прислухається до Твоїх прохань і завжди виконує Твої прохання. Прошу домовитися з Богом про зцілення від хвороб мене, моїх рідних і близьких і всіх віруючих людей, всякі тілесні страждання полегши. Впевненість та радість всели в серця наші».


Просять жіночого щастя до своїх жінок (називати поіменно).


Просять хорошого врожаю озимих в наступному році, щоб люди жили в достатку і благополуччі.


Закінчується календарне літо і починається бабине літо. Тому в Храмах ставлять свічки з подякою за хороше літо, за хороший врожай.

Саме головне, це свято в нас називають «Першою пречистою». Це свято жінок. В цей день вирішується жіноче щастя. Це дуже важливо, щоб всі наші жінки були щасливі, тоді всі навкруги будуть щасливі.


Ви повинні пам’ятати, що самі страшні люди, це жінки, які носять штани, чоловічий одяг. Закон Божий, Біблія і зокрема Євангелія, Апостольські правила та Постанови Вселенських Соборів – забороняють носити чоловічий одяг, штани. Це не просто каприз чи особиста неприязнь. Ви повинні знати, що церковні закони і правила забороняють робити те, що дуже шкідливе для здоров’я людей і їх щасливого життя. Коли писались ці закони, люди були неосвічені, не знали біології, фізики, хімії, тому роз’яснень, з якої причини вимагаються заборони, ніхто не надавав. Всі, хто хотів красиво жити, виконували ці правила і не задумувались чому… Але в наш час, більшість людей освічені, але не вміють аналітично мислити, тому я вважаю, що потрібні наукові роз’яснення цих вимог і правил. Надалі в статтях я буду роз’яснювати всі правила заборони.


Зараз ми розберемось, чому жінки в штанях приносять більше горя, чим фашисти.


Коли жінка одягає штани, особливо джинси, то виникає запрівання січе-полової системи. Жіночий організм повинен дихати через статеві органи, а штанами та синтетичними прокладками створюється парниковий ефект і з’являється стафілококова і стрептококова інфекція (грибок парниковий). Створюються кістозні пухлини, ерозія, молочниця. А надалі, з брудних рук та інших предметів попадають бактерії і віруси і хвороби загострюються, може з’явитися онкологія. В жіночому організмі статева система дуже тісно пов’язана з молочними залозами і інфекція, часто, проходить і туди.

Коли чоловік має контакт з жінкою в штанях, в якої хоча б одна з цих хвороб обов’язково присутня, то в нього виникає запалення статевих органів, простатит. А надалі буде аденома, онкологія і імпотенція.

Жінки, які носять штани, частіше зраджують своїх чоловіків. Тому що вони слабкі і хворобливі із-за хвороб жінки. Та ще є причина, жінка в штанях має вигляд повії, тому їй і пропонують…

Порада чоловікам, які хочуть залишатися справжніми, здоровими чоловіками, примушуйте своїх жінок одягатися як жінка. Якщо не хоче, то міняйте жінку, тому що коли станете імпотентом, ви нікому не будете потрібні.

Хочу звернути вашу увагу на те, скільки в наш час народжується дітей з різними невиліковними хворобами та інвалідністю. Сімдесят процентів новонароджених – інваліди. А біда в носінні штанів. Дитина лежить в брудних навколоплідних водах з белями, стафілококом. Дитина не дихає, вагітні теж одягають штани. Тому народжуються діти з шумами в серці. В багатьох із-за штанів розвивається безпліддя.


Як видно з вище сказаного, жіночі штани знищать нашу націю і взагалі життя на землі. Моду штанів нав’язали сатаністи та масони, щоб знищити людство. Згідно сатанинського статуту відьма обов’язково повинна носити штани.

І тепер саме головне. Жінка, яка носить штани, не може спілкуватись з Богом. В посланіях старців написано, що від того місця де знаходиться жінка в штанях (відьма і повія), Господь відвертає взір свій і не слухає їх молитов.

Подумайте, яка благодать в Храмах в яких знаходяться жінки в штанях. Дуже важко вирішити свої проблеми в цих Храмах.

Жінка в штанях не може мати жіночого щастя. Навіть просити для неї жіночого щастя – гріх!

Починайте думати і будете щасливі.


Отець Юрій 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх