Успіння праведної Анни, матері Пресвятої Богородиці (7 серпня)

7 серпня ми згадуємо Святу Праведну Анну, матір нашої захисниці Богородиці. Вона п’ятдесят років прожила зі своїм чоловіком і не мала дітей. П’ятдесят років вона зверталася до Бога з молитвою про допомогу і отримала її.


На початку серпня православні християни святкують три свята – 2 серпня, 7 серпня (ця стаття), 9 серпня, які церква не вважає великими і тому вони не відзначені в церковному календарі червоним кольором. Тому Богослужіння на ці свята проводяться тільки в Соборах і Великих Храмах.

Я вважаю, що ці свята мають велике значення для віруючих людей. Коротко розповім вам про них і ви зрозумієте їх значення. На ці свята є можливість вирішити дуже важливі питання і позбутися проблем свого життя.

Отець Юрій

Анна була із священицького роду, а чоловік її Іоаким походив із царського роду. Вони вели праведне життя, дожили до старості і не мали дітей. Євреї вважали, що якщо в сім’ї немає дітей, то це означає, що на сім’ї немилість Божа. Іоаким і Анна тяжко страждали, але не переставали молитись, щоб Господь дарував їм дітей. Вони пообіцяли, що якщо Господь дасть їм дитину, то вони посвятять її Богу. Господь змилувався і дарував їм дочку. Вони назвали її Марією. В три роки батьки відвели дочку в Храм і вона жила в монастирі при Храмі до дванадцяти років. Народила Анна дочку в сімдесят років, а померла в сімдесят дев’ять років.


Якщо вірити в Бога, жити за законом Божим і завзято молитись, то можливо вимолити допомоги в вирішенні всіх своїх проблем. Тому в цей день, всі бездітні сім’ї приходять до Храму з одним проханням до Господа і Святої Анни:


Прохають Святу Праведну Анну, щоб вона домовилась з Господом і Він дарував їм дитину. Обіцяють виховувати її в істинній вірі.


В тих у кого є діти, прохають для своїх дітей щасливого життя під Господнім захистом.


В цей день Богослужіння проходить лише в Соборах. Якщо ніде немає Великого Храму, де іде Служба Божа, знайдіть відкритий Храм. Запаліть свічку і правильно зверніться зі своїм проханням. Як правильно звертатись в Храмі читайте в попередніх статтях.


До Святої Анни звертаються безплідні за допомогою, ті, які мають проблеми з народженням дітей, вагітні, щоб народити здорове дитя без проблем. Якщо звертатися з проханням і істинно вірити в Бога, то допомога буде, не впадайте у відчай.


За мою практику, біля трьох тисяч сімей з медичним діагнозом – безплідні, родили здорових дітей. Ці сім’ї вірили в Бога, виконували всі заповіді Божі. Довіряли мені і суворо виконували всі мої настанови. Для народження дитини потрібна сім’я, щоб цього хотіли і молилися двоє людей – чоловік і жінка. Дуже добре, коли цього хочуть дідусі і бабусі, бо дуже часто проблема бездітності знаходиться в їхньому способі життя.


Боріться, моліться і пам’ятайте, що ми діти Господа нашого. Він створив нас по Своєму образу і подобію, тому ми можемо вирішити любу проблему в своєму житті.  


Отець Юрій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх