Успенський піст (сечостатевий)

Успенський піст завжди стабільно починається 14 серпня і закінчується 27 серпня. Якщо під час Петрового посту кількість днів кожний рік змінюється в залежності від кліматичних і природних явищ, то Успенський піст завжди два тижня. Якщо його дотримуватись, то цього досить, для очищення сечостатевої системи організму людини від шлаків, піску, камінців. З цієї причини цей піст науково називають сечостатевим постом.


Піст – важлива частина духовного життя віруючої людини. Піст потрібен для очищення, покаяння і оздоровлення організму і душі віруючих. Всі знають, що здоров’я, міцність і розумові здібності людини залежать від правильного харчування, від якості продуктів, які вживають люди. Тому потрібно регулювати якість і кількість продуктів харчування та питної води. Щоб харчування пішло в користь, потрібно, щоб всі органи людини, які відповідають за процес травлення і засвоювання в організмі, збалансовано працювали і були чисті від шлаків. Щоб в організмі проходив постійний, відрегульований обмін речовин, фільтруючі органи, нирки, і вихідні канали повинні бути очищенні. Виходячи з вищесказаного, зрозуміло, чому так важливо дотримуватись вимог посту.


Більшість людей люблять м’ясо і вважають, що без м’яса не можна жити і наситити організм. Людина любить те, що постійно вживає. Смакові якості людей, які на протязі року, дотримуються чотирьох постів, змінюються і вони відчувають необхідність посту. Вони відчули, що під час посту, організм краще і легше працює, відчувається оздоровлення, омолодження.


Богом і природою так створена людина, що для її здоров’я набагато корисніше вживати рибу, морепродукти, рослинний та риб’ячий жир, фрукти та овочі.



Дуже велике значення має вживання корисної рослинної олії в харчуванні. Вивчивши властивості всіх рослинних олій, які вживають люди: оливкова, кунжутна, льняна, бавовняна, пальмова, я зрозумів, що вони не тільки не корисні, а ще й непотрібні в харчуванні. По перше, всі ці олії, і навіть соняшникова олія, в магазинах продаються як стерилізовані і рафіновані. А ми знаємо, що процес рафінації, пастеризації, фільтрації – знищує всі корисні властивості продукту і тільки на 70% очищує від шкідливих залишків, бруду. Натуральна, природна структура цих жирів порушується і вони можуть стимулювати розвиток ракових клітин в організмі. Я не беру до уваги рекламні розповіді про користь цих рослинних жирів, я беру наукові дослідження. Оливкова олія холодного першого віджиму має властивості зменшувати рівень холестерину в крові. Але якщо ви будете правильно харчуватись натуральними продуктами і дотримуватись постів, то у вас не буде завищений рівень холестерину. І майте на увазі, це тільки олія натуральна, не рафінована, холодного першого віджиму, корисна. Її купити в нас неможливо!


А якщо ви завжди будете вживати натуральну соняшникову олію, все смажити, тушкувати, зажарювати тільки сировидавленою або пареною соняшниковою олією, нерафінованою, а салати заправляти смаженою соняшниковою олією, то ризик захворіти онкологічними хворобами зменшиться на 50%. В натуральній соняшниковій олії присутня антиракова клітина, яка оздоровлює організм людини, вбиває ракові клітини. Але в харчуванні ця олія повинна бути кожен день, не тільки в піст, а на протязі всього року.


Я ніколи не закликав повністю відмовитись від вживання м’яса та тваринного жиру. Але майте на увазі, що ці продукти важкі для органів травлення і сильно шлакують судини та суглоби. Якщо приготувати м’ясо на соняшниковій олії, то ризик трішечки зменшується.


Саме небезпечне – це варене в воді м’ясо. Повністю відділити м’ясо від жиру неможливо, а тваринний жир при кипінні в воді проявляє властивості затвердіння і створення кам’янистих відкладень в печінці та нирках людини при його вживанні в їжу. Дуже шкідливе варене м’ясо і тваринний жир для суглобів та судин. В суглобах пошкоджується хрящова структура, а в судинах відкладаються жирові бляшки. Саме шкідливе харчування людини – це вживання вареного м’яса, гіршого нічого немає!


Ви тепер розумієте, чому наша сучасна хімічна медицина так агітує за вживання вареного м’яса, щоб було більше захворювань в неосвічених людей. А значить буде більше прибуток на торгівлі ліками.


Запам’ятайте, вживати потрібно тільки запечене м’ясо в духовці, печі або тандирі. Шкідливо використовувати мікрохвильову піч. При запіканні використовуйте соняшникову олію. Дуже шкідливе повторне розігрівання продуктів харчування з рослинними та тваринними жирами, збільшується кількість шкідливих відкладень в організмі, при вживанні любі жири можливо термічно нагрівати лише один раз!


Немає потреби повторювати, роз’яснювати про шкідливість голодування, дотримання дієт та безглуздого «здорового харчування». Святий Митрополит Воронежський говорив, що потрібно стримано пити, не переїдати і будеш здоровий душею і тілом.


Піст ніколи нікому не нашкодив. Під час посту з організму виводяться всі непотрібні речовини, шлаки, токсини, роздрібнюються та виводяться кам’янисті відкладення. Якщо людина правильно поститься, то в неї регулюється робота шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, нормалізується тиск крові і ритм серця, регулюється обмін речовин в організмі. Виникає відчуття легкості та бажання жити, більше думок не про тілесне, а про духовне буття. Піст використовують для зцілення фізичних та духовних хвороб, які неможливо вилікувати фармацевтично. Хімікатами офіційної медицини не можливо вилікувати, можливо збити високу температуру тіла, або знеболити хворий орган, але це не лікування. Ця методика не дає оздоровлення та зцілення організму людини. Якщо травами та правильним харчуванням зменшити запалення, то температура сама знизиться і її непотрібно збивати. Якщо дотримуватись тих порад по способу життя та харчуванню, яких я пропоную, то гірше точно не буде, а в 99% випадків буде краще, тим більше, що всі поради надаються безкоштовно.


Хочу застерегти, щоб ви не завжди вірили всьому написаному. Я пропоную думати, перевіряти, аналізувати, експериментувати, знаходити не рекламні, а наукові підтвердження всьому, що відбувається. Наприклад, сама велика брехня, на яку попадаються неосвічені люди та тратять лишні кошти, це напис на продуктах харчування – «Екологічно чисті продукти». Цього ніколи не було і ніколи не буде, це природно неможливо. Існує два виду продуктів харчування: натуральні, вирощенні природним методом і створенні штучно в промисловості.


Що таке натуральні продукти харчування це всім зрозуміло, це продукти, вирощені натуральним шляхом в природі, але чистих натуральних продуктів немає і не буде.


Освіченні люди знають, що в наш час багато шарлатанів, які не бажають працювати, вирощувати натуральні продукти, це дуже клопітка і не прибуткова праця. Набагато простіше на підприємствах, фабриках виготовляти продукти харчування з пластмаси, хімікатів та ароматизаторів, не витрачаючи багато часу і реалізувати їх навіть дорожче, чим натуральні. Виставляється як аргумент, що вони довго не псуються. Вибачте, але непотріб не псується, він виготовлений, як непотріб. Штучно виготовляється зерно рису та гречки, макаронні вироби, частіше вермішель типу «мивіна», курячі яйця, м’ясні биточки. Почали це виробництво в Китаї, а тепер воно розповсюджується по всьому світі. Дуже багато продуктів харчування: гормональних, генетичних, органічних, біохарчів. Це той самий непотріб, ці продукти навіть в руки брати неможливо. Але хто винен, що ці продукти виробляють? Ви винні, ваша неосвіченість і безтолковість, якби ви не купували цей непотріб – його ніхто не виробляв би.


Як зрозуміло з вище сказаного, забрудненість всіх продуктів харчування дуже велика. Тому Господь і створив в нашому організмі очищувально-фільтруючу систему – нирки. Навіть в пилосмоку фільтри потрібно чистити, а значить і нирки та всі вивідні канали, перед осінньо-зимовим періодом потрібно добре почистити від шлаків. Потрібно почистити і шлунково-кишковий тракт, судини та суглоби.


Найбільше забруднення організму відбувається при вживанні м’яса, а особливо невірно приготовленим для вживання. Крім природного бруду від поганої екології, в м’ясі присутні шкідливі бактерії, віруси та глисти і яйцеглист. Весь цей непотріб гине при термічній обробці, при температурі сто тридцять – сто п’ятдесят градусів. При варінні у воді, температуру вище ста градусів підняти неможливо. Ось чому потрібно запікати м’ясо в печі або духовці. Там можливо очистити м’ясо необхідною температурою нагрівання.


В мікрохвильовій печі взагалі не проходить процес очищення і обеззаражування продуктів. По технології там нагрівається рідина в середині продукту, а в твердих структурах харчів створюється мертва кислота пролін, яка шкідлива для мізків та печінки людини. Всі тупіють та хворіють, кому це вигідно? Хворими тупими людьми легше керувати і простіше їх дурити та наживатися на їх неосвіченості.


В овочах та фруктах вірусів і яйцеглисту не буває, але бруд, бактерії присутні. Овочі та фрукти краще вживати в свіжому, сирому вигляді. Потрібно вимити їх чистою водою. Більш досконало розповім про воду в наступних статтях. Для вас і так багато незвичайної інформації, яку важко засвоїти в один прихід.


Виходячи з вище сказаного, організм за весняно-літній період назбирає багато бруду та шлаків. Найбільша кількість цих відходів зібралася в нирках і потрібно їх почистити. Знаючи цю проблему, Господь і природа так все спланували, що в кінці літа поспівають, природним шляхом, натуральні кавуни. Після 10-12 серпня їх можна вживати в їжу.



В першу чергу, кавун – це цінний продукт харчування, дуже смачний та корисний. В ньому багато легко засвоюємого цукру, фруктози, мікроелементів, в наявності навіть магній та калій. В кавунах багато фолієвої кислоти. Вони низькокалорійні і їх можна вживати в великій кількості. Через те, що в кавунах велика кількість клітковини, вона при вживанні поліпшує збалансовану роботу шлунка та кишківника.


Дуже корисний кавун тим, що він забезпечує організм ліколеном – природним антиоксидантом, який має протипухлинну дію.


М’якоть кавуна з її ніжною клітковиною та низькою кислотністю добре покращує роботу шлунково-кишкового тракту, дуже корисний тим, хто страждає гастритами, запаленням слизової оболонки шлунка, порушенням мікрофлори, дисбактеріозом, гастродоуденітом, запаленням слизової оболонки кишківника. Кавун проявляє зцілюючи якості при захворюванні печінки, жовчного міхура, нирок і сечовивідних шляхів. Він добре чистить кровоносні судини та суглоби.


Але хочу попередити, що не всі кавуни корисні. Щоб не було неприємностей, пам’ятайте головне правило ботаніки – «кожному фрукту та овочу свій час». В нашій місцевості натуральним, природним шляхом кавуни не можуть доспіти раніше 10-12 серпня. Ті що поспіли раніше і привезенні із-за кордону перенасичені солями азотної кислоти, нітратами натрію, калію амонію, кальцію. Але найбільш шкідливі кавуни, які дозріли не по сезону, в зиму, весною, в них присутні стимулятори росту та старіння. Якщо плід достиг, постарів, природнім шляхом, то шкоди немає, там маленька кількість гормону старіння. А от коли насильно змусили доспіти, постаріти в неналежний період року, то потрібна велика кількість гормону старіння та гормону росту. При попаданні в шлунково-кишковий тракт, ці гормони перетворюються в нітрати, високотоксичні інгредієнти, які приводять організм до швидкого старіння, росту пухлин, приводять до отруєнь і навіть смерті.


Кавуни корисні з 10-12 серпня і до кінця осені. В інший період року вони шкідливі. Ніколи не беріть дуже великі і маленькі кавуни, це виродки, а вони завжди шкідливі.


Перевірити кавун на наявність гормонів старіння і росту неможливо. Визначайте це за часом достигання. Пам’ятайте, що всі екзотичні фрукти та овочі, які достигають не до часу, мають велику кількість цих гормонів. Бережіть себе, не тратьте попусту кошти, навіть, якщо у вас їх багато.


А от перевірити кавун на вмістимість хімікатів, нітратів та бруду дуже просто. Візьміть невеликий кусочок м’якоті кавуна і розітріть його в стакані води. Якщо кавун чистий, вода просто помутніє, це ймовірно. Але коли вода набере червоного або рожевого кольору, то цей кавун отруєний. Викиньте його. 


Кавун повинен буди обов’язково стиглим. Стиглий кавун хрустить від ударів і резонує при хлопанні по ньому. Візерунок на кавуні повинен бути контрастний. Світла пляма на боці кавуна повинна бути жовтою, краще помаранчевою, але не білою.


Розрізаний кавун з домішкою хімічного бруду і гормонів інтенсивно червоний, яскраво червоний з невеликим фіолетовим відтінком. Волокна, які проходять від середини до шкіри не білі, а жовті. В поганого кавуна поверхня зрізу гладенька, глянцева.


В кавунах, які можна вживати, м’якоть іскриста, крупинками, та приємного кольору.


В піст потрібно кожний день вживати по одному, середніх розмірів, кавуну.


При недотриманні моїх порад можливо отруїтись кавуном. Недоброякісний кавун вже через 2-5 годин проявляє себе: слабістю, в’ялістю, головним болем, підвищенням температури, нудотою, поносом, блювотою, проблемами в шлунково-кишковому тракті. Якщо блювоти немає, її потрібно стимулювати і дати як можливо більше живої чистої води. Для збереження мікрофлори необхідно випити білок сирого курячого яйця домашньої сільської курки та гарячий м’ятний чай, слідкуйте за ритмом серця.



В цей піст обов’язково, кожний день, потрібно вживати кавуни, яблука, овочі, а також два рази в день рибу. Риба краще свіжа, річкова. В обід з борщем можна вживати і оселедець, скумбрію, мойву, плотву, хамсу і солену, і копчену. Але копчену правильно в коптильні. А на вечерю обов’язково повинна бути смажена свіжа риба, або запечена, або котлета рибна.


Я вам розповідав про те, що в м’ясі багато бактерій, вірусів та глистів. В рибі вони теж присутні. Тому варити потрібно тільки голови риб’ячі, плавники, хвости та кістки з невеликою наявністю м’якоті, яка знаходилась всередині риби. Весь цей непотріб збирається на поверхні риби. Рибу смажать, або запікають в соняшниковій олії при температурі сто двадцять градусів. Для більшої впевненості в обеззаражуванні риби, її після смаження покладіть на лист в духовку на 10-15 хвилин при температурі 150 градусів.


При очищенні організму від шкідливих шлаків, кавун частково виводить і корисні інгредієнти. Постійне вживання риби нейтралізує проблему.


Якщо будете дотримуватись моїх порад та правил Успенського посту, то сеча в кінці посту буде кристалічно чистою і без запаху.


Вивчайте: ботаніку, біологію, фізику та хімію, хоча б на рівні шкільної програми, тоді вас ніхто не зможе обдурити.


Будьте освічені, живіть з вірою в Бога, за законом Божим і будете здорові та щасливі.


Щоб засвоїти всі мої поради, не лініться, перечитуйте статті. Якщо будете вживати натуральні продукти і правильно їх готувати, будете здорові. Не потрібно буде тратити кошти на лікування.


Отець Юрій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх