Введення в Храм Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Пріснодіви Марії (4 грудня)

Це дуже велике свято, в народі його називають «третя пречиста», завжди святкується 4 грудня. Сучасні збоченці «фарисеї» святкують це свято в листопаді, за сучасним масонським календарем. В цей день вирішується важливе питання «Жіночого щастя». Це питання можливо вирішити, якщо звертатись з цим проханням до Пресвятої Богородиці на всі три свята «Пречистої». Але це потрібно робити вчасно, в ті дні, коли енергетично можна вирішити це питання: 28 серпня «Перша Пречиста»; 21 вересня – «Друга Пречиста» і 4 грудня – «Третя Пречиста». Тільки в ці дні всі повинні просити для своїх жінок, матерів, доньок та близьких і знайомих, які істинно вірять в Бога, жіночого щастя. До цих свят додається і Свята Покрова – в цей день також просять жіночого щастя. А коли жінки щасливі, то в родині злагода, здоров’я, добробут та мир у державі. Тому думайте, коли святкувати православні свята, за Законом Божим чи за вказівками збоченців, які не вірять в Бога!


Щоб зрозуміти важливість свята Введення в Храм Пресвятої Богородиці, потрібно прочитати статтю за 21 вересня про народження Богородиці.


Батьки Пріснодіви Марії дожили до глибокої старості і не мали дітей. В своїх молитвах вони обіцяли Богу, що якщо Він дасть їм дитину, то вони посвятять її Богу. Господь виконав їх прохання і в них народилась донька.


Коли Марії виповнилось три роки, батьки виконали свою обіцянку – посвятили її Богу. Зібрались родичі і знайомі, одягли Марію в святкову одежу і з святковими пісноспівами та запаленими свічками в руках відвели Її до Єрусалимського Храму. Тут Її зустрів первосвященик Захарія з багатьма священиками. До Храму вели 15 великих сходинок. Дорослі міркували, що мала дитина не зможе піднятись по цим сходам. Але коли мати поставила Її на першу сходинку, укріплена силою Божою, Марія швидко піднялась по сходам.


Захарія, за настановою Господа, завів Її до Храму і ввів у саме святе місце в Храмі, яке називалось «Святеє Святих».



Присутні були здивовані, тому що ніхто з жінок туди не заходив. Всі говорили, що незвичайною людиною буде ця Діва. Марія залишилась в Храмі і навчалась там різним необхідним справам. Її навчили готувати різноманітні страви, навчили вишиванню та рукоділлю. Вона зробила своїми руками Господу Ісусу хітон, не зшитий, а ввесь тканий.  Навчали читати та писати. Вона досконало вивчила єврейське старозавітне писання і могла вивчати книги пророків.


Харчування всіх, хто проживав при Храмі, проводилось постійно. Але Марія часто знаходилась в Святому Святих і там приймала солодку їжу від Ангелів. Вони постійно приходили до Неї, розмовляли з нею й кормили Її.


Мати проживала неподалік від Храму, тому приходила до Марії, щоб побачити Її і дати свої материнські настанови.


Блаженна Діва ще з раннього дитинства привчила себе до сурового порядку. Від світанку і до дев’ятої години Вона стояла на молитві, з дев’ятої години й до п’ятнадцятої займалась рукоділлям та вивчала писання. З п’ятнадцятої години знову ставала на молитву в Святеє Святих і молилась до тих пір, поки не являлись Її Ангели, із рук яких вона приймала їжу.


Так Вона жила, росла день від дня, росла і з літами в Неї зростали і дії Святого Духа.


Коли вона досягла дванадцятирічного віку і за старим Завітом повинна була покинути монастир при Храмі, піти в світ і вийти заміж, то Марія заявила, що хоче вічно жити в ангельській чистоті, непорочному дівстві. Вона перша обручила своє дівство Богові. За Завітом, сімейне життя було в більшій почесті ніж дівство.


В дванадцять років Храм вона покинула, але заміж не вийшла. За Завітом на сході жінка не може проживати одна без чоловіка, який про неї дбає. Тому Її обручили із старим чоловіком, вдівцем, який пообіцяв Її не торкатися.


Наші пращури святкували 4 грудня свято «Видення». В цей день Бог відпускав праведні душі подивитись на своє тіло. Перевірити чи не згасла пам’ять у живих. Тому в цей день сусіди до сусідів не ходили. Особливо боялись жіночих провідувань. В цей день жінка приходячи в дім – приносила лихо, горе і нещастя. Тому, коли бачили через вікно, що жінка йде в дім, закривали двері і не пускали її.


В цей день в православних храмах проводяться святкові Богослужіння. На Літургії, в належний час, читайте в попередніх статтях коли і як, запалюють свічки, жертовний вогонь і звертаються до Богородиці з проханням.


Прохають щастя, здоров’я і достатку в родині. Прохають захисту від злих людей, жінок, які приходять в дім, щоб принести нещастя. Прохають кріпкої віри та захисту Бога і Богородиці. І головне, прохають для своїх жінок жіночого щастя.



Ви повинні засвоїти головну вимогу. Щоб була можливість спілкуватись з Богом, Богородицею і всіма святими, потрібно знайти Храм Божий і священика. Я давно живу на цьому світі, багато чого бачив за своє життя і завіряю вас, що навіть в радянський час легше було знайти Храм Божий, чим в наш час, а особливо після 1 вересня 2023 року.


Православний Храм – це дім Бога на Землі. Як сказав Господь в «Третій книзі» «Левіт» глава 26 (1-3; 11-12):


«Я Господь Бог ваш. Якщо будете жити за уставами Моїми та заповідями Моїми, будете зберігати та виконувати їх, то поставлю житло Моє серед вас, і душа моя не знехтує вами, і буду ходити серед вас, і буду вашим Богом, а ви будете моїм народом».


Він пообіцяв, що буде жити серед нас в домі Своєму в Храмі Божому, якщо ми будемо жити за Законом. Храм буде відрізнятись від інших приміщень зовні і всередині. Це не приміщення з хрестами і куполами, це дім Бога на Землі. Приміщення освячене і посвячене Богові, де проходять Богослужіння, освячення і інші треби. В Храмі повинен бути присутній Дух Святий, знаходиться слуга Божий – священик. Все повинно бути за уставом і настановою Божою.


Храм Божий освячується благодаттю Божою, священнодійствами, молитвами. Він рятує, лікує прихожан благодаттю.


Благодать – це рятівна сила Божа, Господня енергія, необхідна людям для достойного красивого життя.


В Храмі Божому не може бути ніякої торгівлі. Там все безкоштовно. Якщо в приміщенні йде торгівля, то це магазин, хоча і з хрестами, а священик позбавляється сану і являється менеджером по торгівлі, але в рясі. В Євангелії від Матвея говориться. Глава 21 (12-13):


«Зайшов Ісус в Храм Божий і вигнав всіх торгуючих і купляючих в Храмі, і перевернув столи міняючих і продаючих. І сказав ім: написано: Дім Мій домом молитви назветься, а ви зробили Його вертепом розбійників»


В книзі «Правил Святих Отців», прийнятих на П’ятому Вселенському Соборі в 1691 році, правило 76, говориться:


«Ніхто не повинен усередині Священних (Церковних) огорож корчмицю влаштовувати, або різні наїдки продавати, або іншу торгівлю організовувати, зберігаючи благовоління до Церкви…

Ось тому, якщо хтось буде викритий у названому злочині, нехай буде відлучений від церкви».


З вище написаного зрозуміло, що торгівля не тільки в храмі, а навіть усередині священних огорож – це злочин, за який відлучають від Церкви. Церковні, священні огорожі, це не тільки огорожа Храму, це огорожа монастиря і цвинтаря. Там свята земля і торгівля заборонена. Великий гріх купити щось на святій землі.



Ви повинні знати правила, закони і устави і не порушувати їх, тоді вам буде захист і благодать. А якщо будете порушувати, то вас будуть вважати злочинцями, а злочинців завжди наказують. Якщо ви знаєте закон і порушуєте – будете наказані за те, що знаєте і порушуєте. Якщо не будете знати закон – будете наказані за те, що не знаєте і порушуєте. Зрозумійте, гріх завжди на порушникові. Хочете жити красиво – не порушуйте!


Ті безбожники, які примушують переходити на «новоюліанський» календар, будуть покарані Богом. А якщо ви будете жити і святкувати свята за цим календарем, то будете покарані ви. Тому що кожен відповідає за свої гріхи.


Існує юліанський календар і григоріанський. «Новоюліанського» у природі не існує, це видумки неосвічених людей. Адекватних, релігійних і наукових пояснень щодо переходу на цей календар не існує.


Розумні пояснення проти переходу на новоюліанський календар я виклав в статті про святкування Різдва.


Я закликаю розумних, освічених людей, читайте і думайте. Без Божої допомоги згине все.


Пройшло півроку, як я написав статтю про правильне святкування Різдва. Надав неспростовні аргументи, щоб не переносили святкування. Мої опоненти не знайшли вагомих аргументів, але у них влада і вони створили збочення.


Той аргумент, що ніхто не хоче святкувати Різдво в ті дні, коли святкують московіти – самий дебільний, але в нас така ненависть до рашистів, що це подіяло. Якщо взяти за основу цей вислів, нічого не буду робити як москалі, то прийдеться багато від чого відмовитись. Наприклад, вони дихають ротом, давайте змінимо цей процес і будемо іншим органом дихати, щоб не так як московіти. Якщо внести цю пропозицію до Верховної Ради, вони за неї проголосують, вони за любу дурницю проголосують. Я хотів би зрозуміти, яке вони мали право затвердити Верховною Радою перехід церкви на новий календар? Церква відділена від держави, незалежна. Як би був розум то хоча б задумались, кому вигідна суперечка, розкол в суспільстві і Церкві під час війни? Вигідно це прихильникам Москви! Тому і в Церкві і в суспільстві, всі, хто проголосував за перехід на новий календар розділяються на дві групи, або прихильники Москви і злочинці, або ідіоти і неосвічені люди. До якої категорії ви відноситесь вибирайте самі.


Ті всі прояви Сили Божої, які відбуваються в великі православні свята підтверджують неспростовність доказів про правильність старого календаря. Ці докази описані в статті про правильність святкування Різдва і про день пам’яті Віри, Надії і Любові. Читайте і знайдіть докази про необхідність переходу на новий календар.


Прояви Сили Божої відбуваються не тільки десь далеко, а навіть у нас. В нашому Храмі мироточила чудотворна ікона Миколи Чудотворця. Почала вона мироточити в мій день народження, але це не головне. В цей час було дуже багато хворих дітей. Були діти сліпі від народження і за допомогою миро і молитов зцілилися, прозріли. Були 9 німих від народження хлопчиків, які зцілились і нині закінчують школу, розмовляють, але більшість цих сімей і інших, які отримали зцілення від тяжких хвороб, відмовились від Бога, від Церкви, забули, що обіцяли бути вічно вдячними. Всі казали чудо! Я вважаю, що це не чудо, а Боже провидіння. Але через зраду Господь суворо наказує і за невдячність ікона перестала мироточити.


Як приклад цей з мироточивою іконою, хочу сказати, що за це збочення з переходом на новий календар, Господь теж образиться і перестане допомагати нам. А більше нам ніхто не допоможе перемогти ворога.


Західні країни допомагають, але так, щоб війна затягувалась, щоб не було швидкої перемоги. А після переходу на новий календар, почались розмови про припинення допомоги. Заблокували нам торгівлю всі прикордонні країни-друзі. Республіканці в Америці блокують фінансову допомогу і обіцяють після виборів припинити її. У Словаччині до влади прийшли прихильники Росії. Поляки та румуни чудять, відвертаються. Якщо влада не одумається, буде важко. Ми переможемо, але будуть дуже великі втрати. Задумайтеся, люди добрі, вимагайте розумних рішень від церковної влади.


Цю новогригоріанську єресь з переходом на новий календар можна порівняти з єрессю аріанства і монофелітів, про які я писав у своїх статтях раніше. Істинно віруючі люди перемогли те збочення, необхідно і в цей час прийти до перемоги. Вимагайте розумних рішень. Не відвідуйте храми, де проводяться Богослужіння за масонським календарем!


Наша справа права, перемога буде за нами.


Отець Юрій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх