День пам’яті мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії (30 вересня)

Софія жила в Римі в другому столітті при імператорі Адріані. Вона залишилась вдовою, але продовжувала жити в благочесті і виховувати в вірі дочок своїх. В неї було три дочки, Віра – 12 років, Надія – 10 років і Люба – 9 років. Дівчатка були слухняні, виконували всю домашню роботу, молились і читали священні книжки. Імператору доповіли, що Софія з дітьми відвернулись від віри їхньої і сповідують християнство. Коли їм наказали явитися до імператора, то дівчата зрозуміли для чого їх кличуть. Помолившись Богові про допомогу при стражданнях за віру без страху явилися до імператора. Їх закрили в приміщенні, де вони знаходились під наглядом жінки язичниці, яка намагалась їх переконати в помилковості їхньої віри. Софія розмовляла з дівчатами, розуміючи, що розмови закінчаться і будуть тортури. Вона намагалась підготувати їх до випробувань.


«Прийшов час випробовувань, – казала вона дітям, – вам прийдеться прийняти важкі страждання, щоб отримати вінець благочестя і ввійти в дім Жениха вашого, Господа нашого. Не піддавайтесь на спокуси ворогів віри, не бійтесь катувань їхніх. Покажіть себе істинними християнами, дочками моїми».

Імператор намагався домовитись з дівчатами, казав, що любить їх як рідних, якщо вони відмовляться від Христа і поклоняться язичеським богам, то він їх помилує і залишить їм життя. Дівчата відповіли, що готові померти за віру і Господа і ніколи не відмовляться від Нього.



Імператор наказав катувати Віру, але Господь захищав її від катувань, вона залишалась неушкодженою. Кати не знали, що робити. Адріан звелів відрубати їй голову. Віра попрощалась з мамою і сестрами і сміливо пішла на смерть. Потім почали залякувати Надію, але вона відповіла катам, що її родила та ж мати, що і старшу сестру і що вона готова вмерти за віру. В намаганні катів катувати Надію нічого не вийшло і їй відрубали мечем голову. Молодшу сестру Адріан наказав посадити в розігріту піч, але Люба вийшла з печі неушкодженою і їй теж відрубали голову.


Святу Софію імператор не катував, а залишив жити зі своїм горем, щоб вона страждала довго. Мати поховала дочок і через три дні померла.


Свята мучениця Софія з дочками Вірою, Надією і Любою не злякалися язичників, не злякались катувань і смерті, стійко стояли за чистоту віри в Бога.



В наш час теж іде війна із збоченцями за істину віру. Нас не будуть катувати і вбивати, але будуть сквернословити, звинувачувати в підтримці рашистів, називати нас дурними підлабузниками московітів. Ми повинні стійко стояти за істину православну віру. В нас існують неспростовні докази, що наш календар правильний. Практично всі великі свята, в ті дні, в які ми їх святкуємо правильні, це підтверджено проявленням сили Божої, яка виражена в неймовірних, незвичайних, надприродних явищах, які відбуваються в день святкувань. Ці надзвичайні події відбуваються тільки в дні святкувань за старим календарем.


Різдво Господа Ісуса Христа, відкрите небо 7 січня з часу до шести годин ранку. У фізиків є прилади, які вони виставляють в діючих храмах, на всенічній службі, прилади показують приплив позитивної енергії в цей час в храмі, при правильному виконанні всіх вимог православ’я. Перевірено тисячу разів, якщо віруюча людина, в цю ніч, в Храмі, в якому дотримуються Закону Божого, правильно вимовить своє прохання на всенічній службі з часу до шести годин ранку, то прохання обов’язково буде виконане в найближчій час. Як просто вирішити важливі проблеми: і свої особисті, і державні, і перемогу над рашистами. Необхідно тільки, щоб у нас були віруючі люди, вірили за Законом Божим, не займались збоченнями, щоб були справжні Храми Божі, а не притони торгівлі і богохульства, щоб були справжні єпископи і священики, а не бариги в рясах, які займаються «святим бізнесом». Хто винен, що цього немає? Ви – прості люди, які дозволяють себе дурити. Вас дурять завжди: підете в магазин – вас дурять, купуєте багно, яке рекламується, підете в аптеку – вас обдурять, купите смертоносні ліки по рекламі, прийдете в «храм» і вас теж обдурять. Чому вас дурять всі? Бо ви неосвічені і довіряєте брехунам – шарлатанам, збоченцям, які на вас наживаються.

Для більшого переконання, я коротко розповім про всі проявлення сили Божої на великі свята, які відбуваються в Храмах в Єрусалимі, в Греції і в Україні. Ці незвичайні події відбуваються в православні свята. Католики святкують свята за масонським календарем і в дні святкувань ніяких проявів сили Божої в них немає і не буде!


Перше свято після Різдва, це – Новий рік, свято Обрізання Господнього. Увечері з 13 на 14 січня вирішується фінансове забезпечення сімей віруючих. Потрібно провести обряд з пиріжками і достаток в родині буде. Як це провести, читайте в статті про святкування Нового року. Перевірено сотні разів – метод дієвий, головне, щоб обряд проводили віруючі люди і в цей вечір, в інший не діє. Посівання 14 січня зранку, теж дуже позитивно діє на віруючих людей, для достойного, щасливого життя в достатку!


19 січня – Водохреща. В цей і тільки в цей день сильно намагнічується вода. Приладами можна підтвердити, що вода навіть формулу міняє і змінює смакові якості. Має лікувальну силу. В Єрусалимі, коли Єрусалимський Патріарх занурює в Йордан водосвятний Хрест, вода збурюється в вир – і Йордан на невеликий час направляє свої води в інший бік. Це надприродно, щоб вода в річці, на деякий час текла проти течії, але це бачать кожен рік сотні людей. Відбувається це тільки в день Водохреща, Хрещення Господнього, 19 січня. Якщо святкувати Хрещення в інший день, то проявлення сили Божої все рівно відбуваються 19 січня.


15 лютого – Стрітення Господнє. Споконвіку, священики освячували в цей день свічки, які називають стрітенські свічки, а більш правильно громовиця. Вона захищає людей і їхні будинки від ураження блискавкою, бурею. Але свічку повинен кожен для себе посвятити в цей день біля Храму, її неможливо купити, або у когось взяти. Потрібно знайти справжній Храм і священика, який вміє це робити і ви будете мати захист і зможете за допомогою цієї свічки визначити негативні подарунки, які вам приносять родичі і «друзі».


22 березня – день пам’яті 40 мучеників. Люди називають – свято 40 святих. Якщо в цей день працювати, через день-два почнуться хвороби і за рік буде до 40 болячок. Безбожники кажуть, що це випадковість, забобони. Хто хоче хворіти, хай перевіряє, іде на ризик. А розумні люди в цей день святкують і відпочивають. Вирішувати вам.


Вербна неділя. День святкування змінюється в залежності від святкування Паски. Освячена в цей день верба має унікальну лікувальну силу для сече-вивідної системи і нирок.


Паска Христова. Святкування Паски за нашим календарем відзначається загорянням святого світла і полум’я в Храмі Воскресіння Господнього. Коли святкують католики Паску за своїм календарем, вогонь в Храмі не загоряється.


Свята Трійця. Після Божественної Літургії, в справжніх Божих Храмах читається молитва про сходження Святого Духа. Приборами, які фізики виставляють в Храмі, можна підтвердити приплив сильної позитивної енергії в Храмі в цей час і тільки в цей день.


7 квітня. Благовіщення. В цей день до храмів приносять квіти лілії і кладуть на столі біля ікони Божої Матері. Ці квіти засихають і лежать біля ікони до 28 серпня. В свято Успіня на сухих стовбурах від квітів, розквітають живі ніжні лілії, як підтвердження сили Божої і любові Сина до Матері Божої. Це надприродно, але це відбувається тільки в цей день!


12 липня. День пам’яті Святих Апостолів Петра і Павла. Якщо перенести святкування на збоченський календар, то це свято буде святкуватися 29 червня. Тоді Петрового посту, або взагалі не буде, або свято Святої Трійці будемо святкувати в піст. Це перенесення прояв ідіотизму, але збоченці його проводять.    


19 серпня – Преображення Господнє. В цей день на горі Фавор в Ізраїлі кожен рік сходить біло-срібна хмара, яка підтверджує, що преображення відбулося в цей день 19 серпня. Неосвічені безбожники завіряють, що хмара може зійти в любий день. Це неправда. В Ізраїлі весною, влітку і на початку осені на небі і в горах ніколи не буває хмар і навіть похмурих днів. За літній період не випадає ні одної каплі дощу. Хмара на горі Фавор буває тільки в цей день!


28 серпня – Успіння Пресвятої Богородиці. В цей день в Греції в Храмі і в Одеській області в Україні розквітають засохлі лілії під час Богослужіння. Тільки в цей день!

На острові Кефалонія біля Греції до Храму 28 серпня приповзають ядовиті змії, заповзають в Храм, повзають біля чудотворної ікони «Панагія Федуса». Проходить Богослужіння, люди і змії знаходяться в Храмі. Ні разу нікого змії не вкусили. Приповзають тільки в цей день, і інші дні їх в Храмі не буває.


4 грудня – Введення Богородиці в Храм. Увечері з 3 на 4 грудня після 23 години верба омолоджується і розпускається на деякий час. Це можна перевірити. Відбувається тільки в цей день і в цей час.


22 травня і 19 грудня ми святкуємо Свято Миколая Чудотворця. Він служив єпископом в Храмі у місті Мир Лікійські. Коли він помер, його поховали біля Храму. Коли мощі святого забрали і перенесли в м. Бар, земля під Храмом опустилась і тепер Храм знаходиться в ямі, нижче рівня моря. Згідно Закону Божого, в Храмі, який знаходиться нижче рівня моря, в низині, заборонено проводити Богослужіння. Тому в цьому Храмі проводять Богослужіння два рази на рік, в дні пам’яті Миколи Чудотворця. В ці дні в Храмі збирається багато людей і більшість отримують зцілення від важких захворювань. В інші дні зцілення таке масове не відбувається.


Виходячи з вищесказаного, зрозуміло, що перенести дні святкувань цих православних свят – це злочин проти Бога, віри в Бога, надії на допомогу Божу і зцілення, це вираження неповаги і нелюбові до Бога. Перенесення святкувань цих свят могли проголошувати люди неосвічені, невіруючі, без честі і совісті.


Якщо будете не вірно святкувати православні свята, то буде біда і для вас і для держави. Починайте думати і нехай відступники знайдуть стільки доказів за перехід на новий календар.


Отець Юрій


PS: Ще вагаєтесь коли правильно святкувати свята? Дивіться наступне відео

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх