Важливі події і великі свята в липні 2024 року

В липні проходить Петрів піст і три великі свята:

7 липня   – Різдво святого Іоана Предтечі

12 липняСвятих Первоверховних апостолів Петра і Павла

28 липняРічниця Хрещення Русі-України і святого рівноапостольного князя Володимира


Як правильно провести піст і святкувати ці свята, розписано в статтях за 2023 рік.


Доповнення є до статті за піст.


У 2024 році Петрів піст або науково «Вітамінний піст» буде дуже коротким з першого до одинадцятого липня. Тому овочі, фрукти та рибу потрібно вживати і в червні місяці і до кінця липня. Не кожен день, а хоча б два-три рази на тиждень. Для достойного життя необхідно за вітамінний піст накопичити в організмі достатню кількість «жиророзчинних» вітамінів. Обширні пояснення за Петрів піст читайте в статті за 2023 рік.


Я вас прошу уважно вивчайте всі настанови по святкуванню великих і малих релігійних свят. Запам’ятайте, тільки істинно віруюча в Бога людина може чогось досягти в цьому житті і потім достойно перебувати в потойбічному світі.


Віруюча людина живе за Законом Божим. Перше і основне правило Закону – це 100% впевненість в існуванні Бога і потойбічного світу. Апостол Павло писав: «Віра – це впевненість в тому, чого не бачив, це як в реально існуючому». Святитель Тихон Задонський стверджував: «Хто чого не вивчає, той того не знає».


Віра в Бога повинна бути непохитна. Безбожники основним аргументом проти Бога виставляють той факт, що його ніхто не бачив, а значить його немає! Але більшість людей ніколи не бачили Америки та Китаю, але це не являється доказом того, що вони не існують. Більшість людей взагалі нікуди не їздили, то значить, що ввесь всесвіт це їхнє місто, а центр всесвіту їх домівка?


Я завжди приводжу дуже простий і незаперечний аргумент про те, що ввесь світ визнає існування Бога. Ми живемо в 2024 році, а хто знає від якої важливої дати почали числення років? Ввесь цивілізований світ вважає, що літочислення почалось від Різдва Христового Сина Божого! Значить ми живемо в 2024 році від Різдва Христового. То яка розумна людина після цього може стверджувати, що його не було і немає!


Господь сказав: «Хто буде вірувати і хреститись, врятований буде, а хто не буде вірувати, осуджений буде». (Мк. 16,16)


Віруюча людина вірить в існування Бога без доказів і аргументів. Але коли ми спілкуємося з сатаністами і безбожниками, з людьми, які займаються відьмовством і вірять в потойбічні злі сили, а не визнають існування Бога, то нам потрібні наукові доводи.


Багато відомих фізиків, які проводять експерименти з енергією, стали віруючими тому, що отримали реальні доводи існування потойбічного світу.


В другій половині ХХ століття наука відкрила існування електрона, існування його не підпадає під свідоме визначення матерії. Вчені-атеїсти і матеріалісти втратили доказ того, що основа всього матерія, а атом перестав вважатися основою «світотворення», розділившись на елементарні частини.


Також було доведено, що різні форми енергії можуть переходити одна в другу, а час і простір зв’язані з матерією, яка постійно змінюється. Тут атеїзмом і матеріалізмом і не пахне.


Наука пішла далі і довела, що живі істоти виділяють енергію і світло, енергетичне біополе, про яке століттями доводила Біблія.


Також науково доведена енергетична основа рідини – води. Доведено, що вода має пам’ять, її можливо програмувати, якщо промовляти слова вказівного характеру дотримуючись біоритмів. Біоритми можуть бути позитивного характеру (молитва) і негативні (заклинання). Науково доведено, що словом можна зцілити людину і можна вбити тому, що людина на 80% складається з води.


Всі ці наукові докази ще 70-80 років тому могли назвати фантастикою. Але існування наукових доказів підтверджують існування Вищого розуму (Всевишнього).


На початку ХХІ століття вчені довели науково існування душі у людині. Релігія про це стверджує тисячоліттями. Розумні, освічені люди отримали наукове підтвердження теологічних догматів про існування «потойбічного світу». Отримана відповідь на питання, що буде з людиною після смерті. Фізичне тіло помре, буде похоронене і перетвориться в глину… А душа буде жити в паралельному «потойбічному світі» під наглядом Всевишнього – Бога.


Якщо ми довели, що те, що віками стверджувала Біблія – це правда, то я вважаю, що можна повірити і в існування двох паралельних потойбічних світів – позитивного і негативного, або Рая і Ада. Точніше сказати, що люди, які жили за Законом Божим по честі і совісті, жили достойно в цьому житті, отримають після смерті позитивне, достойне життя для своєї душі. А ті, які вели тваринний спосіб життя, робили зло, жили безладно, крали, вбивали, зраджували своїх близьких і не покаялись, не усвідомили своєї провини, будуть наказані і в потойбічному світі будуть вічно страждати. Налаштувати порядне, достойне, красиве життя можливо тільки при житті в цьому світі!



Науково підтверджено, що душа – це біоплазмене тіло зверхфізичного компонента, біоенергетичного згустку.


Простіше сказати, реально існуючий згусток енергії, думаючий, та що бачить все, але його неможливо побачити без спецприладів і освідчення.


А як змиритися з цим тупим, безвідповідальним доказом атеїстів і безбожників, що Біблія навчає тій гіпотезі, що Земля плоска і лежить на трьох китах. Ця теорія вивчається і в підручниках в школах. Цю маячну ідею може проповідувати тільки «істота», яка ніколи не читала Біблію. Біблія на самому початку розповідає як був створений світ. На перший погляд все написано незрозумілими словами, але зрозумійте, це писалося багато тисяч років тому і в лексиконі не було багатьох слів, які ми вживаємо тепер. Не було слів: всесвіт, планети, безповітряний простір, біоенергетика, навіть не було слова вибух. Тому, коли в Біблії описано Чорнобильську катастрофу, то написано, що засвітилась зірка Полин і отруїла землю, повітря і воду. Не було слів: атомна енергія, радіація і т.п.


Тому про створення Всесвіту і Землі написано в книзі Іова, глава 26, 7: «Він розіслав північ над пустотою та повісив землю ні на чому».


В цьому виразі проявляється всемогутність Божа в створенні законів тяжіння: сили, яка підтримує у безповітряному просторі планети і світила. Вислів «розіслав» відноситься до небесного простору. Розіслав холодний, безповітряний простір і розмістив в цей пустоті зірки, планети та світила. Як бачите, задовго до наукового відкриття того факту, що Земля кругла і висить в холодному просторі, був доведений біблійними пророками цей факт.


Надалі я ще буду вам розповідати про наукові докази існування Бога, але для початку добре врозумійте цю статтю. Перечитайте ці докази. Я старався як можна простою, розмовною мовою все пояснити. Як можна менше використовував важкі наукові терміни, щоб ви краще зрозуміли. Але перечитайте ще раз після роздумів.


Запам’ятайте, дуже багато наукових і історичних відкриттів відбулися після уважного читання Біблії, там про все написано. Але не зразу все можна зрозуміти. Так, наприклад, попередження про можливість Чорнобильської катастрофи зрозуміли тільки тоді, коли вона відбулася.


А ось про Апокаліпсис потрібно задуматись. Він розпочався: йде знищення безбожних, непорядних людей при допомозі неймовірних, незрозумілих хвороб, голоду і військових агресій. Так написано в Біблії, в Апокаліпсисі, там не написано, що Господь знищить все живе і цей світ. Він знищує зло і непорядних людей, а істинно віруючі будуть жити. Читайте і ви зрозумієте, що сатаністи по телевізору розповідають брехню про знищення всього живого на Землі. Це вони кажуть для того, щоб створити паніку і підштовхнути людей до впадання в тяжкі гріхи, за які не буде пощади!


Отець Юрій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх